Mgr. František Halás

09.05.2021

jednatel ve společnosti TeS Jablonné nad Orlicí s. r. o.

• Narozen v roce 1971 v Šumperku, ženatý, 2 děti. Pochází z nedalekých Králík, od roku 1997 žije v Jablonném nad Orlicí.
  • Absolvent Univerzity Hradec Králové, magisterského oboru Sociální pedagogika, zaměřeného obecně na řízení lidských zdrojů.
  • Od roku 1993 působil v celní správě, kde se věnoval výběru cel a daní a odhalování celních a daňových podvodů. Zastával zde různé referentské, později manažerské pozice a v závěru svého působení vykonával funkci zástupce generálního ředitele Celní správy ČR. V letech 2017-2018 byl zaměstnán na Městském úřadu Letohrad.
  • V listopadu 2018 nastoupil na pozici ředitele společnosti TeS Jablonné nad Orlicí s.r.o., od 1. 2. 2019 je jednatelem této společnosti.
  • Mezi svoje záliby řadí historii celnictví a finanční stráže. Je aktivním podporovatelem Východočeského klubu celních veteránů a muzea Československého opevnění. Rád rekreačně sportuje a baví ho vykonávat drobné stavební práce.